ONLINE informatika, digitális kultúra és  érettségi felkészítők

ONLINE tanfolyamainkon az oktatóval élőben történik a tanítás, interaktív módon (tehát nem egy videóra felvett tananyagot adunk át). Sok diákunk jelezte, hogy az interneten elérhető videós tananyagokból nem mindig tudják elsajátítani a tudást, így előbb-utóbb megszakad a tanulási folyamat. Az élő online oktatás lényege, hogy minden diákhoz tudunk igazodni, kérdéseiket azonnal meg tudjuk válaszolni és az órai feladatokat is egyénenként át tudjuk beszélni, a különböző megoldásokat helyben elemezni. Nálunk nem az oktató osztja meg a képernyőt, hanem mindig egy adott diák (egy-egy alkalommal akár 5-6), Ő készíti a feladatot, az oktató pedig mindig annyit segít, amennyi az adott helyzetben szükséges. Kiscsoportos tanulással eredményesen tudjuk kezelni ha diákjaink különböző informatikai háttérrel és tapasztalattal vágnak bele a programozásba. Oktatásról való hiányzás esetén az órák anyagát videó formában megkapod.

Visszajelzések

Levi

Az én emelt infó érettségim 96%-os lett! Köszönöm a felkészüléshez nyújtott segítségüket, jelentősen megkönnyítette a tanfolyam a dolgomat!

Balázs

93%-os lett az érettségim, köszönöm a felkészítést. Az oktató nagyon segítőkész volt, az órák abszolút interaktívak voltak. Mindig mi programoztunk és az oktató csak akkor segített, ha elakadtunk.

Tamás

Még egyszer szeretném megköszönni a felkészítést, és a mindig jó hangulatú órákat, szuper volt.

Flóra

Pythonból 30 pontot szereztem. Nagyon elégedett vagyok. :)

Tünde

Köszönöm a felkészítést, nagyon hasznos volt. Az érettségi jól sikerült 88%-os lett. Nem gondoltam volna, hogy az online oktatás ennyire hatékony tud lenni.

Bálint

79%-os lett az emelt informatika érettségim. Messze felülmúlta elképzeléseimet, mivel a felkészítő előtt soha nem tanultam programozni.

Bogi

Emelt informatika érettségim 76%-os lett, aminek nagyon örülök. Én az iskolában nem tanultam programozni, de a felkészítő miatt az érettségin egész jól teljesítettem. Az oktató mindig nagyon segítőkész volt.

Máté

Köszönöm a szuper órákat, nagyon hasznos volt.

Balázs

Az online oktatástól kicsit tartottam, mert az iskolai nagyon nem tetszett, de ez tényleg más volt, itt nem lehetett unatkozni, a csoport nagyon jó volt.

Dominika

Emelt informatika érettségim 86%-os lett, ez igazán szuper. Köszönöm!

Dávid

Célom az volt, hogy minél jobb érettségit írjak, ez meg is valósult. (94%) Köszönöm.

Rebeka

Én még nem tanultam programozni, így az alapozó órák nélkül nem boldogultam volna. Köszönöm a szuper felkészítést.