Rólunk írták, olvasd el...

Nemrég kaptuk ezt a visszajelzést egy kedves diákunktól, nagyon köszönjük a képzésről alkotott véleményét.

Kedves Digiscool!

Tudom, már rég volt az érettségi de mindenképpen szerettem volna egy jó visszajelzést adni, tavaly az emelt informatika, ami útközben digitális kultúrává alakult, online előkészítőtökön vettem részt. Összességében 90% lett az emelt digitális kultúra érettségim, és mindenképpen szerettem volna megköszönni a felkészítést és segítséget. Én személy szerint  László csoportjába kerültem, és nagyszerű volt. Senkit nem hagytunk lemaradni vagy hibázni, mindent át tudtunk beszélni és viszonylag kisebb létszámban fejlődni ezzel több figyelem jutott mindenkire. Az eredeti terv nem a digitális kultúra felkészítés volt így elképesztően meg voltam lepve amikor a tanárunk külön órákat vagy feladatokat hozott vagy mutatott meg, hogy erre az új vizsgára is teljesen felkészítsen. Teljesen le vagyok nyűgözve, hogy mennyit lehet haladni egy fél év alatt a megfelelő környezetben, tanárral és óraszámmal.
Ha most valaki tanácsot kér tőlem digitális kultúra érettségi felkészüléssel kapcsolatban biztos hogy legalább egyszer ajánlak titeket, tényleg lenyűgöző milyen színvonalon, sebességgel és pontossággal lehet nálatok tanulni. Sosem éreztem elveszve magam vagy tanácstalannak, mindig meg lehetett beszélni a felmerülő kérdéseket vagy éppen megoldásokat. Szintén hasznosnak találom hogy a csoportok miatt mindenki belelát egy kicsit a másik gondolkozási, vagy megoldási módjára, így csomószor több megoldás közül is tudtunk választani, akár átbeszélni melyik miért jobb, vagy miért rosszabb.
A szívem mélyéről nagyon köszönöm a felkészítést, elképesztőek vagytok. A diákok akik gondolkoznak hogy ez egy megfelelő felkészítő-e, azokat bátorítom hogy jelentkezzenek, szerintem szeretni fogják és mindent meg fognak tanulni. Nektek, az iskolának, pedig azt üzenem hogy így tovább, oktassatok mert remekül csináljátok és utoljára is köszönöm!
Köszönettel és szeretettel, Bence