Karácsonyi MINECRAFT party Digiscool diákoknak

Idén is, mint minden évben a téli szünetben egy karácsonyi MINECRAFT bulit tartunk. 

időpont: 2023 december 29 (péntek)  10:00-tól 12:20-ig vagy 12:40-tól 15:00-ig.

Szeretettel várunk minden diákunkat. Kérem, hogy az alábbi jelentkezési lapon jelezzétek, hogy melyik időpontra jönnétek. Akinek testvére van min 6 éves és tud számítógépen MInecraftozni őt is várjuk szeretettel.

Jelentkezés Minecraft partyra
Születésnapi MINECRAFT PARTY

Tematikus, oktató által irányított Minecraft játék 7-12 éves gyerekeknek.

A rendezvény időtartama 3 óra, amelyből  2- 2,5 óra játék, majd fél órában a születésnapos felköszöntésére kerül sor.

Amit kínálunk: Négy különböző tematikájú mapból választhatnak, hogy a kreatív játékos foglalkozáson a gyerekek milyen Minecraft környezetben játsszanak, valamint RETRO Super Mario játékgépünket is kipróbálhatják a résztvevők.

1. Szülinapos MAP, ahol egy cukorka szigeten lesznek a gyerekek, hatalmas nagy kreeperfejes tortával, ugrálóvárral, csúszdaparkkal. A torta tetejéből egy impozáns tűzijáték show indítható. Itt lehet a gyerekeknek játszani, építkezni, hullámvasutat, hatalmas ajándék dobozokat készíteni.

2. TÚLÉLŐ játék (survival), Játsszuk ki 2 óra alatt a MINECRAFTOT! Fegyverkezzünk fel, menjünk el a Netherbe, ahol a portál segítségével végül az END-be jutunk. Itt már csak 1 nagy ellenséget kell legyőzni. Ugye tudod mit? Jártál már az End Cityben? Fedezzd fel velünk ezt a különleges helyet.  Ezt a játékot azoknak ajánljuk, ahol a gyerekek nagyobb része tud Minecraft túlélőt játszani.

3. Barlang MAP, itt a gyerekek egy föld alatti gyönyörűen kialakított barlangrendszerben lesznek, ahol egy kis falu is található és síneken lehet közlekedni a barlang egyes részei között. Található itt  még parkour pálya, és labirintus is.  Itt is az építkezésé és a játéké lesz a főszerep.

4. Olimpia MAP. Ezt a játékot már rutinosan mInecrftozó gyerekeknek ajánljuk.Itt csapatokban, különböző olimpiai számokban mérhetik össze tudásukat. pl, úszás, futás, lovaglás, íjászat, gerelyhajítás.... Itt egy igazi versenyhangulat alakul ki, győzzön a jobb, vajon kik a legügyesebbek a csoportban?

A szolgáltatást minden szombat délután 13:00-16:00 között, vagy  vasárnaponként 11:00-14:00 vagy 15:00-18:00 között lehet igénybe venni.

A rendezvényre maximum 10 fős gyerekcsapatok jelentkezését várjuk.

A következőket biztosítjuk: a kiválasztott tematika szakmai lebonyolítása oktatói segédlettel, az ehhez szükséges számítógépek, egyéb játékok használata, rendezett helyszín Minecraft tematikában (lufik, világítás, Minecraft fotófal) evőeszközök, szalvéta, pohár. Valamint minden gyerek kap egy Minecraftos poháralátétet ajándékba.

A többi party kellékről (torta, üdítő, egyéb rágcsák stb...) kérjük Önök gondoskodjanak.

Ár: 30.000 Ft, felnőtt kísérők természetesen díjmentesen jöhetnek, de korlátozott létszámban. 

SZÜLINAPI MEGHÍVÓ sablonok letölthetők ITT