Születésnapi MINECRAFT PARTY

Tematikus, oktató által irányított Minecraft játék 7-12 éves gyerekeknek.

A rendezvény időtartama 3 óra, amelyből  2- 2,5 óra játék, majd fél órában a születésnapos felköszöntésére kerül sor.

Amit kínálunk: Négy különböző tematikájú mapból választhatnak, hogy a kreatív játékos foglalkozáson a gyerekek milyen Minecraft környezetben játsszanak, valamint RETRO Super Mario játékgépünket is kipróbálhatják a résztvevők.

1. Szülinapos MAP, ahol egy cukorka szigeten lesznek a gyerekek, hatalmas nagy kreeperfejes tortával, ugrálóvárral, csúszdaparkkal. A torta tetejéből egy impozáns tűzijáték show indítható. Itt lehet a gyerekeknek játszani, építkezni, hullámvasutat, hatalmas ajándék dobozokat készíteni.

2. Középkori Vár MAP, ahol a gyerekek egy gyönyörű várban és annak udvarán játszanak. Itt különböző lovagi játékokat lehet játszani, lehet építkezni, és a saját ízlésükre berendezni az egyes termeket. A játék utolsó percei itt is tűzijátékkal fog végződni.

3. Barlang MAP, itt a gyerekek egy föld alatti gyönyörűen kialakított barlangrendszerben lesznek, ahol egy kis falu is található és síneken lehet közlekedni a barlang egyes részei között. Található itt  még parkour pálya, és labirintus is.  Itt is az építkezésé és a játéké lesz a főszerep.

4. Olimpia MAP. Ezt a játékot már rutinosan mInecrftozó gyerekeknek ajánljuk.Itt csapatokban, különböző olimpiai számokban mérhetik össze tudásukat. pl, úszás, futás, lovaglás, íjászat, gerelyhajítás.... Itt egy igazi versenyhangulat alakul ki, győzzön a jobb, vajon kik a legügyesebbek a csoportban?

A szolgáltatást minden szombat délután 13:00-16:00 között, vagy  vasárnaponként 11:00-14:00 vagy 15:00-18:00 között lehet igénybe venni.

A rendezvényre maximum 10 fős gyerekcsapatok jelentkezését várjuk.

A következőket biztosítjuk: a kiválasztott tematika szakmai lebonyolítása oktatói segédlettel, az ehhez szükséges számítógépek, egyéb játékok használata, rendezett helyszín Minecraft tematikában (lufik, világítás, Minecraft fotófal) evőeszközök, szalvéta, pohár. Valamint minden gyerek kap egy Minecraftos poháralátétet ajándékba.

A többi party kellékről (torta, üdítő, egyéb rágcsák stb...) kérjük Önök gondoskodjanak.

Ár: 30.000 Ft, felnőtt kísérők természetesen díjmentesen jöhetnek, de korlátozott létszámban.