Programozó kurzusok a Belvárosi iskolában

2021.09.07

2021/22-es tanévben ismét elindulnak népszerű programozó kurzusaink az iskolában. Heti egy alkalommal 90 perces órák keretében kerülnek megrendezésre az iskola informatika termében. A diákok külön korcsoportokban (2.-4. osztály illetve 5.-6. osztály) korosztályuknak megfelelő tematika szerint haladnak. A délutáni foglalkozások 14:30 esetleg 15:00 órai kezdettel lesznek megtartva.

Mely napokon lesznek a foglalkozások? Ezt az előzetes jelentkezés alapján Ti (a szülők) dönthetitek el. Ez a jelentkezés semmire nem kötelez, csak szeretnénk felmérni az igényeket és ezekhez igazítani az oktatási napokat. A jelentkezési lap kitöltésekor kérlek minden olyan napot jelölj be amelyik megfelelő.

Mit tanulnak nálunk a gyerekek? Diákjaink számára vizuális programnyelveken oktatjuk a programozás alapjait. A gyerekek grafikus animációk, játékok készítésével sajátíthatják el a számítógépes algoritmusok használatát, szinte észrevétlenül, játékos módon tanulnak meg programozni. Itt a tanulóink szabadon kiélhetik kreativitásukat, különböző hangeffektusok, grafikus hátterek és szereplők felhasználásával.

Mennyibe kerülnek a foglalkozások? Belvárosi iskola keretein belül megtartott órák havidíja kedvezményesen 10.500Ft, testvér kedvezmény további 1.000Ft. Digiscoolba (Szabadság utca 42) járó diákok havidíja 12.000Ft. Az első megtartott óra INGYENES!

További információk esetén keressenek: Mozolai Tímea 30/251-98-55