Köztéri iskolásoknak programozás oktatás

2021.09.20

2021/22-es tanévben ismét elindulnak népszerű programozó kurzusaink a Digiscool Programozó Iskolában (Szabadság utca 42). A foglalkozások napközi időben heti egy alkalommal 90 perces órák keretében kerülnek megrendezésre. Az oktatók a 14:30-tól 16:00-ig tartó programozás foglalkozásra a gyermekeket a Köztéri iskolából átkísérik a Digiscoolba (Szabadság utca 42) , majd annak végeztével visszakísérik őket az iskolába.

Mely napokon lesznek a foglalkozások? Előzetes jelzések alapján szerdai nap tud elindulni egy csoport, ehhez még várjuk a jelentkezőket.

Mit tanulnak nálunk a gyerekek? 2-6 osztályos diákjaink számára vizuális programnyelveken oktatjuk a programozás alapjait. A gyerekek grafikus animációk, játékok készítésével sajátíthatják el a számítógépes algoritmusok használatát, szinte észrevétlenül, játékos módon tanulnak meg programozni. Itt a tanulóink szabadon kiélhetik kreativitásukat, különböző hangeffektusok, grafikus hátterek és szereplők felhasználásával. 10 éves kortól lehetőség van 3D-s tervezéssel foglalkozni, 7-8 osztályosoknak pedig a Python programnyelvet, vagy az Unreal Engine 3D-s játékmotor programozást ajánlom.

További információk a kurzusainkról: https://www.digiscool.hu/pecsi-es-online-tanfolyamok-diakoknak/

Mennyibe kerülnek a foglalkozások? Köztéri iskola keretein belül megtartott órák havidíja kedvezményesen 11.000Ft, testvér kedvezmény további 1.000Ft. Az első megtartott óra INGYENES!

További információk esetén keressenek: Mozolai Tímea 30/251-98-55