3D Tervezés, építés, programozás

Kurzusunkon egy igazán innovatív módszerrel a gyerekeket végigvezetjük a robot alkotás folyamatán. Először megismerkednek a 3D tervezéssel, ahol szert tehetnek a 3Ds- látásmód elsajátítására, precíz, pontos mérnöki munkára. Megismerkednek magával a 3D nyomtatóval, ahol terveik megvalósulnak. A következő fázisban egy kis elektronikai ismeretre tehetnek szert, amikor összeszerelik a robotjukat, utána pedig a programozás különböző fázisait tanulják meg, hogy robotjuk életre keljen.  Minden oktatásunkon részvevő tanulónk kap egy készletet (robot kinyomtatott külső váza, motorok, szenzorok,csatlakozók kábelek..). amelyek szükségesek a robot összeépítéséhez. Ennek költsége kb 7.000 Ft lesz, de ez a robot a sajátjuk lesz, a tanfolyam végén mindenki hazaviheti.

Tanfolyamunkat elsősorban azoknak a diákjainknak ajánlom, akik már eltöltöttek 1-2 évet programozó képzéseinken. 

Tanfolyamunkat ajánlom azoknak a leendő diákjainknak is, akik elmúltak 11 évesek és érdeklődnek a robotika iránt. (programozás előképzettség nem feltétel)

Tanfolyam időpontok:

tanfolyam időpontok a bemutató napon kerülnek egyeztetésre


Kompetenciák:

- logikus, algoritmikus gondolkodás - kreativitás, probléma megoldás - csapatmunka, együttműködési készségek,         - mérnöki gondolkodásmód, - 3D látásmód


HELYSZÍN

Pécsi Digitális Oktatási Központ

Szabadság utca 42  /digiscool/TANÓRÁK

heti 1 alkalom 90 perc

LÉTSZÁM

max 10 fő

KOROSZTÁLY

10-11 éves kortól

ÁR

11500 Ft/hó