Szakmai informatika érettségi felkészítő

 Mi megtanítunk mindarra, ami egy sikeres informatika érettségihez szükséges.


Az elmúlt években  több száz diák vett részt az emelt szintű és középszintű online érettségi felkészítő tanfolyamainkon. Az Online (tanárral élőben ZOOM-on keresztül) oktatásnak semmilyen negatív hatását nem érzékelték, sőt mivel otthonról tudtak csatlakozni az órához, sokkal több idejük maradt egyéb tanulmányaikra. Ha nem tudtak részt venni valamelyik órán, akkor az órai felvett anyagot rendelkezésükre bocsájtottuk, így nem maradtak le a tananyaggal. Örömmel vettük visszajelzésüket, hogy mindenki sikeresen teljesítette a vizsgát, szinte majdnem minden diákunk 90% felett teljesített. Természetesen ez az eredmény az Ő hozzáállásukat tükrözi. Elmondásuk szerint az érettségi vizsgát nagyon magabiztosan tudták elkezdeni, köszönhetően a sok gyakorlásnak, az elmélyített tudásnak.

A fenti eredmények két dolgot bizonyítottak számunka és diákjaink számára. Ez a típusú távoktatás élő oktatóval amit nyújtunk, kiválóan alkalmas az ismeretanyag megfelelő színvonalú átadására, valamint a tananyag és oktatóink felkészültsége garanciát nyújt a sikeres érettségire.


Online interaktív tanfolyam, ahol az oktatóval élőben történik a felkészítés az informatika írásbeli érettségire.


Az ágazati szakmai informatika írásbeli érettségi 3 témából áll:

  • Hálózati ismeretek (40 pont)
  • Programozás Java nyelven (40 pont)
  • Weboldalak kódolása és adatbázis-kezelés (40 pont)

Minden témában az alapoktól indulunk, majd pedig folyamatos feladatmegoldásokkal mélyítjük a tudást, így sokkal hatékonyabban, gyorsabban, szinte rutinszerűen tudod az egyes feladatokat megoldani.

Ha valaki nem tud részt venni valamelyik órán, az órai anyagot megküldjük neki digitálisan, ezzel is segítve felkészülését.

Számlázás:  A felkészítő tanfolyam díját nem kell előre egy összegben kifizetni, hanem elektronikus számla ellenében  havonta átutalással kell kiegyenlíteni.


Tanfolyam díja: 1400 Ft/tanóra

2023 májusi érettségire felkészítő tanfolyam 2023 január elején indul és 2023 április végéig tart,  heti egy alkalommal 2 tanórában.

Felkészítő időpontok:  csütörtök 15:00-16:30

HELYSZÍN

ONLINETANÓRÁK

heti 1 alkalom 2x45 perc

LÉTSZÁM


KOROSZTÁLY

16 éves kortól

ÁR

1400Ft/tanóra