Minecraft táborok


Gyermekek körében a legnépszerűbb játékban modulról-modulra alkottok ehhez azonban jól kell gazdálkodni az idővel, az erőforrásokkal és figyelni kell a környezet változásait is, így a végtelen tér biztosítása mellett a Minecraft türelemre, takarékosságra és hatékonyságra is tanít.

Minden évben teljesen új nyári tábor tematikával várunk!

Minecraft movie táborunkban egy kalandokkal teli történetből, szuper filmet forgatunk. A föld alatt élő rossz fiúk egy sötét éjszaka elrabolják egy társunkat. Csak egy célunk lehet, minél előbb kiszabadítani Őt. Rengeteg építés, izgalom, kaland, viadalok, akadálypályák, feladványok várnak ránk. Mindeközben természetesen forgatjuk a filmet, készítjük a párbeszédeket. Itt mindenki videósnak érezheti magát.

Minecraft játéktervező tábor Ha azt mondom Among Us ugye tudod mi ez a játék? Mindenki figyeljen, mert köztünk van az imposztor! Tudnátok Ti is építeni egy kihívásokkal teli objektumot?  Tervezünk még szabadulószobát is, amelyből csak Te ismered a kijáratot. Titkos ajtók, üzenetek, ládába rejtett tárgyak, feladványok. Vajon Te kijutnál a társad szabadulószobájából? Majd meglátjuk.

Minecraft táborban való részvételnek nincs egyéb járulékos költsége.

Ajánlott korosztály 7-13 év

Egész napos tábor időpontok:           

június 21 - 25 minecraft movie  BETELT!

június 28 - július 2 minecraft játéktervező BETELT!

július 5 - 9 minecraft movie BETELT!

július 12 - 16 minecraft játéktervező

július 19 - 23 minecraft movie BETELT!

július 26 - 30 minecraft játéktervező

augusztus 2 - 6 minecraft movie BETELT!

augusztus 9 - 13 minecraft játéktervező

MIX tábor lehetőség:  (délelőtt és délután is szakmai programok)

július 12 - 16 de. minecraft játéktervező, du. LEGO minecraft stop motion