Minecraft táborok

Minden évben teljesen új nyári tábor tematikával várunk!

MINECRAFT DZSUNGEL KALAND TÁBOR

Egy igazi dzsungel hangulatot varázsolunk számodra, ahol a fák az égig érnek, folyók, kis tavak szelik ketté a tájat. Feladatod, hogy "kreatívban" egy szuper dzsungelfalut építs társaiddal, ahol minden kényelmed megtalálod. Igazi kalandok várnak rád, elveszett ereklyék és kincskeresés. Egy föld alatti biztonságos bázis kiépítése is faladatod lesz. Néha túlélőbe is átmegyünk, ott aztán tényleg lesznek kihívások. Gyere, csatlakozz egy szuper csapathoz.


 MINECRAFT LOVAGKORI KALANDOZÁSOK TÁBOR

Szeretnél egy középkori várban élni és minden nap kalandozni a lovaddal? Akkor ez a tábor rád vár. Fejleszd fel a váradat, építsd be egy kis városkával, arénádban rendezz lovagi tornákat, íjjászversenyeket. Vigyázz az ellenséggel, építs csapdákat!


MINECRAFT TÚLÉLŐ TÁBOR

Csak azoknak ajánlom, akik gyakorlottak a Minecraft survival módban. Mit is mondhatnánk róla?  Ez egy igazi csapatjáték, ahol társakkal szövetkezve kell öt napon keresztül túlélni a kihívásokat, és végül legyőzni a sárkányt. Rengeteg játékkal, vicces feladatokkal várunk.

Minden Minecraft táborunkban a gyerekeknek lehetőségük van kis kikapcsolódásként  LEGO Minecraft készleteinkkel játszani.

Minecraft táborban való részvételnek nincs egyéb járulékos költsége.

Ajánlott korosztály 6-13 év

Tábor időpontok:      

június 24- 28  Minecraft Dzsungel Kalandok

június 24- 28  Minecraft Túlélő

július 1-5  Minecraft Dzsungel Kalandok

július 8-12  Minecraft Lovagkori Kalandozások

július 8-12 Minecraft Túlélő

július 15-19  Minecraft Dzsungel Kalandok

július 22-26  Minecraft Lovagkori Kalandozások

július 29-aug 2  Minecraft Lovagkori Kalandozások

július 29-aug 2 Minecraft Túlélő

augusztus 5-9  Minecraft Dzsungel Kalandok