Középszintű informatika, digitális kultúra érettségi felkészítő

 Mi megtanítunk mindarra, ami egy sikeres informatika érettségihez szükséges.


Az elmúlt években több száz diák vett részt az emelt szintű és középszintű online érettségi felkészítő tanfolyamainkon. Az Online (tanárral élőben ZOOM-on keresztül) oktatásnak semmilyen negatív hatását nem érzékelték, sőt mivel otthonról tudtak csatlakozni az órához, sokkal több idejük maradt egyéb tanulmányaikra. Ha nem tudtak részt venni valamelyik órán, akkor az órai felvett anyagot rendelkezésükre bocsájtottuk, így nem maradtak le a tananyaggal. Örömmel vettük visszajelzésüket, hogy mindenki sikeresen teljesítette a vizsgát, szinte majdnem minden diákunk 90% felett teljesített. Természetesen ez az eredmény az Ő hozzáállásukat tükrözi. Elmondásuk szerint az érettségi vizsgát nagyon magabiztosan tudták elkezdeni, köszönhetően a sok gyakorlásnak, az elmélyített tudásnak.

A fenti eredmények két dolgot bizonyítottak számunka és diákjaink számára. Ez a típusú távoktatás élő oktatóval amit nyújtunk, kiválóan alkalmas az ismeretanyag megfelelő színvonalú átadására, valamint a tananyag és oktatóink felkészültsége garanciát nyújt a sikeres érettségire.

Hogy miben más a mi oktatásunk a szokásos online oktatásokhoz képest?

Nálunk nem az oktató osztja meg a képernyőjét, hanem mindig egy kijelölt diák (alapozó órák után). Az oktató pedig csak annyit segít, amennyire szükséges az adott helyzetben. Mivel az érettségi feladatok több részfeladatból állnak, így egy órán akár 5-6 diák is feladatot kap. Így az oktató folyamatosan pontos képet kap a diákok tudásszintjéről, valamint a diákoknak az órán folyamatosan figyelniük és dolgozniuk kell, mivel bármikor valaki másra kerülhet a feladat megoldásán


Online interaktív tanfolyam EMELT és KÖZÉPSZINTEN, ahol az oktatóval élőben történik a felkészítés a digitális kultúra írásbeli érettségire.


A digitális kultúra érettségi az alábbi témákból áll:
  •  Szövegszerkesztés
  • Számítógépes grafika és képszerkesztés
  • „ Bemutatókészítés
  • „ Táblázatkezelés
  • „ Adatbázis-kezelés
  • „ Publikálás a világhálón
  • „ Algoritmizálás, adatmodellezés
  • „ A programozás eszközei


Minden témában az alapoktól indulunk, majd pedig folyamatos feladatmegoldásokkal mélyítjük a tudást, így sokkal hatékonyabban, gyorsabban, szinte rutinszerűen tudod az egyes feladatokat megoldani.

Ha valaki nem tud részt venni valamelyik órán, az órai anyagot megküldjük neki digitálisan, ezzel is segítve felkészülését.

Számlázás:  A felkészítő tanfolyam díját nem kell előre egy összegben kifizetni, hanem elektronikus számla ellenében  havonta átutalással kell kiegyenlíteni.


Tanfolyam díja: 1600 Ft/óra


2024 májusi érettségire 2023 december utolsó-2024 január első hetében indul felkészítő tanfolyam. ( Január első hetében a téli szünetben dupla óraszámmal!) Az oktatás heti két alkalommal összesen 4 tanórában (összesen 180 perc 2 alkalomra bontva ) történik, és 2024 május elejéig tart.
Az oktatás alábbi időpontokban kerül megtartásra: csütörtök 17:00-18:00 és szombat 13:00-15:00


HELYSZÍN

ONLINETANÓRÁK


LÉTSZÁM

max. 8 fő

KOROSZTÁLY

16 éves kortól

ÁR

1600Ft/tanóra