Középszintű informatika érettségi felkészítő

 Mi megtanítunk mindarra, ami egy sikeres informatika érettségihez szükséges.


Az elmúlt években több száz diák vett részt az emelt szintű és középszintű online érettségi felkészítő tanfolyamainkon. Az Online (tanárral élőben ZOOM-on keresztül) oktatásnak semmilyen negatív hatását nem érzékelték, sőt mivel otthonról tudtak csatlakozni az órához, sokkal több idejük maradt egyéb tanulmányaikra. Ha nem tudtak részt venni valamelyik órán, akkor az órai felvett anyagot rendelkezésükre bocsájtottuk, így nem maradtak le a tananyaggal. Örömmel vettük visszajelzésüket, hogy mindenki sikeresen teljesítette a vizsgát, szinte majdnem minden diákunk 90% felett teljesített. Természetesen ez az eredmény az Ő hozzáállásukat tükrözi. Elmondásuk szerint az érettségi vizsgát nagyon magabiztosan tudták elkezdeni, köszönhetően a sok gyakorlásnak, az elmélyített tudásnak.

A fenti eredmények két dolgot bizonyítottak számunka és diákjaink számára. Ez a típusú távoktatás élő oktatóval amit nyújtunk, kiválóan alkalmas az ismeretanyag megfelelő színvonalú átadására, valamint a tananyag és oktatóink felkészültsége garanciát nyújt a sikeres érettségire.

Hogy miben más a mi oktatásunk a szokásos online oktatásokhoz képest?

Nálunk nem az oktató osztja meg a képernyőjét, hanem mindig egy kijelölt diák (alapozó órák után). Az oktató pedig csak annyit segít, amennyire szükséges az adott helyzetben. Mivel az érettségi feladatok több részfeladatból állnak, így egy órán akár 5-6 diák is feladatot kap. Így az oktató folyamatosan pontos képet kap a diákok tudásszintjéről, valamint a diákoknak az órán folyamatosan figyelniük és dolgozniuk kell, mivel bármikor valaki másra kerülhet a feladat megoldásán


Online interaktív tanfolyam, ahol az oktatóval élőben történik a felkészítés az informatika írásbeli érettségire.


Az informatika érettségi négy témakörből áll:
  • szövegszerkesztés (40 pont) Ez a legtöbb pontot érő feladat, valamint ez veszi el a legtöbb időt is. Fontos, hogy magabiztosan, hatékonyan és gyorsan oldd meg ezt a feladatot, hogy jusson időd a többire is.
  • prezentáció, grafika, weblapszerkesztés (30 pont) A három témából általában kettő szerepel a feladatsorban.
  • táblázatkezelés (30 pont) Itt számítanod kell arra, hogy az egyszerűbb részfeladatok mellett, mindig vannak nehezebb.bonyolultabb feladatok, ahol már függvényeket kell használni, akár egybeágyazottan is.
  • adatbázis-kezelés (20 pont) Itt jellemzően több táblás adatbázisokkal találkozhatsz, ahol lekérdezéseket kell készíteni, illetve az adatbázisok közötti kapcsolatokat is helyesen kell felírni.


Minden témában az alapoktól indulunk, majd pedig folyamatos feladatmegoldásokkal mélyítjük a tudást, így sokkal hatékonyabban, gyorsabban, szinte rutinszerűen tudod az egyes feladatokat megoldani.

Ha valaki nem tud részt venni valamelyik órán, az órai anyagot megküldjük neki digitálisan, ezzel is segítve felkészülését.

Számlázás:  A felkészítő tanfolyam díját nem kell előre egy összegben kifizetni, hanem elektronikus számla ellenében  havonta átutalással kell kiegyenlíteni.


Tanfolyam díja: 1400 Ft/óra

2023 májusi érettségire felkészítő tanfolyam 2023 január elején indul és április végéig tart,  heti egy alkalommal 3 tanórában.

Felkészítő időpontok:

2023 januártól hétfőnként 18:00-20:15

HELYSZÍN

ONLINETANÓRÁK

heti 1 alkalom 3x45 perc

LÉTSZÁM


KOROSZTÁLY

16 éves kortól

ÁR

1400Ft/tanóra