Emelt szintű matematika érettségi felkészítőAz elmúlt években több száz diák vett részt az emelt szintű online érettségi felkészítő tanfolyamunkon. Az Online (tanárral élőben ZOOM-on keresztül) oktatásnak semmilyen negatív hatását nem érzékelték, sőt mivel otthonról tudtak csatlakozni az órához, sokkal több idejük maradt egyéb tanulmányaikra. Ha nem tudtak részt venni valamelyik órán, akkor az órai felvett anyagot rendelkezésükre bocsájtottuk, így nem maradtak le a tananyaggal.


Hogy miben más a mi oktatásunk a szokásos online oktatásokhoz képest?

Nálunk nem az oktató osztja meg a képernyőjét, hanem mindig a  kijelölt diákok (bevezető órák után). Az oktató pedig csak annyit segít, amennyire szükséges az adott helyzetben.  Így az oktató folyamatosan pontos képet kap a diákok tudásszintjéről, valamint a diákoknak az órán folyamatosan figyelniük és dolgozniuk kell, mivel bármikor valaki másra kerülhet a feladat megoldásának folytatása. (Az óráink kötetlenek, interaktívak, bárki más is közbeszólhat, kérhet plusz magyarázatot...)

Felkészítő kurzusunkat azoknak ajánljuk, akik az egyetemi felvételi követelményei miatt emelt szinten fognak érettségizni matematikából.

Témakörönként haladunk.

Először átbeszéljük az adott témakör fontos összefüggéseit, definícióit, tételeit és azok alkalmazását. Majd a feladatok megoldásán keresztül gyakoroljuk be az egyes feladattípusokat. Fontos, hogy a feladatok gyakorlásánál, már nem az oktatóé a főszerep, hanem a diákoknak kell (természetesen oktatói segítséggel, ameddig szükséges) feldolgozni és megoldani a feladatokat. Az előző évek érettségi feladatai kerülnek feldolgozásra, először a könnyebbek, majd egyre nehezebb feladatok felé haladunk. Fontos számunkra, hogy az összefüggésekkel is teljesen tisztába legyenek, ne csak egy automatikus begyakorlás legyen.Tanfolyam díja: 1300 Ft/óra

2022 októberi érettségire felkészítő tanfolyam indul 2022 június közepétől.

Minden héten 5 tanóra. (heti két alkalommal kettő, illetve három tanóra) A felkészítő foglalkozások október elejéig tartanak.

Nyári felkészítő időpontok 2022 június közepétől:

kedd 17:00-19:15 és szerda 18:30-20:00

2023 májusi érettségire felkészítő tanfolyam indul 2022 október közepétől (heti egy alkalommal 3 tanórában)

Őszi felkészítő időpontok 2022 október közepétől:

hétfő 18:15-20:30 vagy szombat 13:00-15:15

Ha valaki nem tud részt venni valamelyik órán, az órai anyagot megküldjük neki digitálisan, ezzel is segítve felkészülését.

HELYSZÍN

ONLINETANÓRÁK

heti 1 alkalom össz 5x45 perc

LÉTSZÁM


KOROSZTÁLY

17 éves kortól

ÁR

1300Ft/tanóra