Emelt szintű informatika érettségi felkészítő C#, Java, Python választható programnyelveken

Jelentkezz akár programozás tudás nélkül is! Mi megtanítunk mindarra, ami egy sikeres emelt szintű érettségihez szükséges.


Az idei évben közel száz diák vett részt az emelt szintű online érettségi felkészítő tanfolyamunkon. Az Online (tanárral élőben ZOOM-on keresztül) oktatásnak semmilyen negatív hatását nem érzékelték, sőt mivel otthonról tudtak csatlakozni az órához, sokkal több idejük maradt egyéb tanulmányaikra. Ha nem tudtak részt venni valamelyik órán, akkor az órai felvett anyagot rendelkezésükre bocsájtottuk, így nem maradtak le a tananyaggal. Örömmel vettük visszajelzésüket, hogy mindenki sikeresen teljesítette a vizsgát, szinte majdnem minden diákunk 90% felett teljesített. A létszámunknak közel 70%-a  teljesen kezdő volt programozásból és adatbázis-kezelésből, így még nagyobb öröm, hogy ilyen jók lettek az eredmények. Természetesen ez az eredmény az Ő hozzáállásukat tükrözi. Elmondásuk szerint az érettségi vizsgát nagyon magabiztosan tudták elkezdeni, köszönhetően a sok gyakorlásnak és az ismerős programozási környezetnek.

A fenti eredmények két dolgot bizonyítottak számunka és diákjaink számára. Ez a típusú távoktatás élő oktatóval amit nyújtunk, kiválóan alkalmas az ismeretanyag megfelelő színvonalú átadására, valamint a tananyag és oktatóink felkészültsége garanciát nyújt a sikeres érettségire akár teljesen kezdő programozók számára is.

Ezúton is gratulálunk minden diákunknak és kívánunk számukra eredményes tanulmányokat!

Online interaktív tanfolyam, ahol az oktatóval élőben történik a felkészítés, főként programozás és adatbázis-kezelés témában.
Az emelt szintű írásbeli informatika érettségi négy témakörből áll, dokumentumkezelésből, táblázatkezelésből, adatbázis-kezelésből, és programozásból. Tapasztalataink alapján a diákok az első két témakörben sok ismerettel rendelkeznek, viszont programozás és adatbázis-kezelés terén nem rendelkeznek elegendő tudással. Tanfolyamunkon a legnagyobb hangsúlyt ez utóbbi két témakörre fektetjük, hogy az emelt szintű érettségihez szükséges kompetenciákat (rengeteg gyakorlással, feladat megoldással, magyarázattal) teljes mértékben elsajátíthassák. Az érettségi követelmények szintjén a webszerkesztéssel is foglalkozunk. Online élő oktatásaink során kis létszámú csoportokkal dolgozunk, hogy minél hatékonyabban tudjunk figyelni az egyéni igényekre. Ha valaki még egyáltalán nem tanult programozni, az sem gond, alapozó képzésünkön részletesen megismerkedhet a programozás alapjaival. 3 programozási nyelven is indítunk tanfolyamokat. C#, Python és Java

A felkészítést két fázisra bontottuk. 

Első fázis egy  ALAPOZÓ, ismerkedés a programozással, gyakorlottabbaknak ismétlés, programozási hiányosságok pótlása, mini gyakorló feladatok elkészítése. Itt lehetőség van a 1-2 alkalmas egyéni felzárkóztatásra is, hogy a második fázist már mindenki közel azonos tudásszinttel kezdje.  Alapozó oktatásunk 10 tanórából áll.(Itt sok kis házi feladatot kapnak, amiből válogathatnak, hogy melyeket oldják meg. Mindenki annyit gyakorol, amennyit szükségesnek érez, de van egy minimum feladat mennyiség, amit el kell készíteni. Ebből látjuk, hogy esetleg mit kell még újra átismételni.) Alapozó foglalkozások anyagát videóra rögzítjük, így az órán elhangzottakat a diákok részére át tudjuk adni, ezzel is segítve felkészülésüket.

Második fázisban a ÉRETTSÉGI VIZSGAFELADATOK megoldására koncentrálunk. Feladatok elemzését, megoldási tervek készítését, programozását, az elkészített programok kiértékelését végezzük közösen.

(+ felkészítő hétvégék lesznek dokumentum és táblázatkezelés témákban csak azoknak, akit érdekel)

Számlázás:  A felkészítő tanfolyam díját nem kell előre egy összegben kifizetni, hanem havonta átutalással kell kiegyenlíteni.

Tanfolyam díja: 1200 Ft/óra

2022 májusi érettségire felkészítő tanfolyam indul 2022 január 24-i héttől. Minden héten 5 tanóra (heti két alkalommal kettő illetve három tanóra) Időtartam: 2022 január végétől 2022 május elejéig.

Felkészítő időpontok:

Python programnyelven: hétfő 17:00-18:30 és csütörtök 17:00-19:15 BETELT! vagy csütörtök 18:50- 20.20 és szombat 13:00-15:15

C# programnyelven: szerda 17:00-18:30 és péntek 17:00-19:15

Java programnyelven: ------ csak októberben indul.


Ha valaki nem tud részt venni valamelyik órán, az órai anyagot megküldjük neki digitálisan, ezzel is segítve felkészülését.

HELYSZÍN

ONLINETANÓRÁK

heti 1 alkalom össz 5x45 perc

LÉTSZÁM


KOROSZTÁLY

17 éves kortól

ÁR

1200Ft/tanóra