Emelt szintű informatika érettségi felkészítő 

Jelentkezz akár programozás tudás nélkül is! Mi megtanítunk mindarra, ami egy sikeres emelt szintű érettségihez szükséges.


Már tudsz regisztrálni a június közepén kezdődő emelt szintű informatika érettségi felkészítőnkre, mely a 2021 őszi érettségire készít fel, vagy az októberben induló felkészítőnkre, mely a 2022 májusi érettségire készít fel.


Online interaktív tanfolyam, ahol az oktatóval élőben történik a felkészítés, főként programozás és adatbázis-kezelés témában.
Az emelt szintű írásbeli informatika érettségi négy témakörből áll, dokumentumkezelésből, táblázatkezelésből, adatbázis-kezelésből, és programozásból. Tapasztalataink alapján a diákok az első két témakörben sok ismerettel rendelkeznek, viszont programozás és adatbázis-kezelés terén nem rendelkeznek elegendő tudással. Tanfolyamunkon a legnagyobb hangsúlyt ez utóbbi két témakörre fektetjük, hogy az emelt szintű érettségihez szükséges kompetenciákat (rengeteg gyakorlással, feladat megoldással, magyarázattal) teljes mértékben elsajátíthassák. Online élő oktatásaink során kis létszámú csoportokkal dolgozunk, hogy minél hatékonyabban tudjunk figyelni az egyéni igényekre. Ha valaki még egyáltalán nem tanult programozni, az sem gond, alapozó képzésünkön részletesen megismerkedhet a programozás alapjaival.  Programozási nyelv: C#

A felkészítést két fázisra bontottuk. 

Első fázis egy  ALAPOZÓ, ismétlés C#-ban, programozási hiányosságok pótlása, mini gyakorló feladatok elkészítése. Itt lehetőség van a 1-2 alkalmas egyéni felzárkóztatásra is, hogy a második fázist már mindenki közel azonos tudásszinttel kezdje.  Alapozó oktatásunk 10 tanórából áll.(Itt sok kis házi feladatot kapnak, amiből válogathatnak, hogy melyeket oldják meg. Mindenki annyit gyakorol, amennyit szükségesnek érez, de van egy minimum feladat mennyiség, amit el kell készíteni. Ebből látjuk, hogy esetleg mit kell még újra átismételni.) Alapozó foglalkozások anyagát videóra rögzítjük, így az órán elhangzottakat a diákok részére át tudjuk adni, ezzel is segítve felkészülésüket.

Második fázisban a ÉRETTSÉGI VIZSGAFELADATOK megoldására koncentrálunk. Feladatok elemzését, megoldási tervek készítését, programozását, az elkészített programok kiértékelését végezzük közösen.

Őszi érettségire felkészítő tanfolyam indulás 2021. június közepétől minden héten 2+3 tanóra  (heti két alkalom)  Időtartam: 2021 június közepétől 2021 szeptember végéig.

Őszi érettségi felkészítő tanfolyam díja:  20.000 Ft / teljes hónap (20 óra)   (1.000Ft/tanóra)

Számlázás:  Nem kell egy összegben a felkészítő díját kifizetni a tanfolyam megkezdése előtt, hanem  a képzésről havonta elektronikus számlát állítunk ki, melyet átutalással kell kiegyenlíteni. 

2022 májusi érettségire felkészítő tanfolyam indulás 2021 október. Minden héten 3 tanóra (heti egy alkalom) Időtartam: 2021 október végétől 2022 április végéig.Ha valaki nem tud részt venni valamelyik órán, az órai anyagot megküldjük neki digitálisan, ezzel is segítve felkészülését.

HELYSZÍN

ONLINETANÓRÁK

heti 2 alkalom össz 5x45 perc

LÉTSZÁM


KOROSZTÁLY

17 éves kortól

ÁR