Családi bemutató napok Pécsett

Programozó iskolánk minden évben meghirdeti bemutató napjait, ahol a leendő diákjaink és szüleik részletes tájékoztatást kapnak működésünkről és képzéseinkről, valamint betekintést nyerhetnek a programozás szépségébe. Az érdeklődő gyerekek itt elkészíthetik első számítógépes játékukat, valamint robotjaink  és drónjaink segítségével bemutatjuk, hogy a programozás gyerekjáték!

(időtartam kb 1 óra, bemutató nap csoport létszáma max 5 fő)                                                                                                 Idén is sok érdeklődő családot várunk

Időpontok:  szept 11 péntek 17:00; szept 12 szombat 09:00; szept 18 péntek 17.00;

                      
                  

                

Pécsi tanfolyamok

Általános iskolás tananyagainkkal szeretnénk felkelteni a diákok érdeklődését a programozás iránt, bemutatjuk kódolás szépségét és számítógépes alkotás örömét. Programozunk játékokat, robotokat és a legújabb drónok is a mi utasításainkat fogják követni.  Emellett fontos számunkra, hogy más digitális kompetenciákat is elsajátítsanak a gyerekek, így megtanítjuk az online meeting eszközök használatát, foglalkozunk az információ biztonsággal, számítógépes képszerkesztéssel, 3D-s tervezéssel.

Kezdési időpontok:  szombat 09:00   (heti egy alkalom 2*45 percben)

Árak: 11.500 Ft/hónap  (digitális alapozó 7000Ft/hónap)   testvér kedvezmény 1000Ft/hónap

Tanfolyamokról bővebben a lenti gombokra kattintva olvashatsz!