Családi bemutató napok Pécsett

Programozó iskolánk minden évben meghirdeti bemutató napjait, ahol a leendő diákjaink és szüleik részletes tájékoztatást kapnak működésünkről és képzéseinkről, valamint betekintést nyerhetnek a programozás szépségébe. Az érdeklődő gyerekek itt elkészíthetik első számítógépes játékukat, valamint robotjaink  és drónjaink segítségével bemutatjuk, hogy a programozás gyerekjáték!

Jelenleg bemutató napjainkat is online tartjuk ahol röviden bemutatjuk iskolának és a gyerekekkel közösen kitalálunk és leprogramozunk egy kis animációt. Emellett szeretnénk felajánlani egy személyes találkozó lehetőségét is, ahol csak iskolavezető, gyerek szülők vesznek részt a rövid foglalkozáson.

Bemutató nap ZOOM Meetingen keresztül fog történni. ZOOM használatáról ismertetőt, és a csatlakozási LINK-et a "bemutató napra jelentkezés" kitöltése után küldök.

(időtartam kb 1 óra)                                                                                           

ONLINE időpontok:  január 15 (péntek)  17:00 ;  január 16 (szombat) 13:00;  január 20 (szerda) 17:00

 

Pécsi tanfolyamok tantermi személyes megjelenéssel, vagy a tanórához online csatlakással

(jelen körülmények között tanóráinkhoz online (ZOOM Meeting-en) keresztül is lehet csatlakozni)


Általános iskolás tananyagainkkal szeretnénk felkelteni a diákok érdeklődését a programozás iránt, bemutatjuk kódolás szépségét és számítógépes alkotás örömét. Programozunk játékokat, robotokat és a legújabb drónok is a mi utasításainkat fogják követni.  Emellett fontos számunkra, hogy más digitális kompetenciákat is elsajátítsanak a gyerekek, így megtanítjuk az online meeting eszközök használatát, foglalkozunk az információ biztonsággal, számítógépes képszerkesztéssel, 3D-s tervezéssel.

Tanfolyamaink 2021 februári indulással:

Programozás 8-10 éveseknek: péntek 16:30

Programozás 10-12 éveseknek szerda 16:30

Programozás játékfejlesztés konzolra 12-13 éves kortól:  kedd 16:30; szombat 09:00


Árak: 11.500 Ft/hónap  (digitális alapozó 7000Ft/hónap)   testvér kedvezmény 1000Ft/hónap

Tanfolyamokról bővebben a lenti gombokra kattintva olvashatsz!