ONLINE tanfolyamok

Python tanfolyamok esetén:

ONLINE tanfolyamainkon az oktatóval élőben történik a tanítás, interaktív módon (tehát nem egy videóra felvett tananyagot adunk át). Sok diákunk jelezte, hogy az interneten elérhető videós tananyagokból nem mindig tudják elsajátítani a tudást, így előbb-utóbb megszakad a tanulási folyamat. Az élő online oktatás lényege, hogy minden diákhoz tudunk igazodni, kérdéseiket azonnal meg tudjuk válaszolni, és az órai feladatokat is egyénenként át tudjuk beszélni, a különböző megoldásokat helyben elemezni. Kiscsoportos tanulással eredményesen tudjuk kezelni ha diákjaink különböző informatikai háttérrel és tapasztalattal vágnak bele a programozásba. Oktatásról való hiányzás esetén két alkalom online ingyenesen pótolható , valamint az órák anyagát videó formában megkapod.

Gyerek programozó tanfolyamok esetén:

Az idei év tavaszán a karantén idején több mint száz 8-16 éves gyerekkel szinte egy nap alatt álltunk át az online oktatásra. A gyerekek zökkenőmentesen alkalmazkodtak az új helyzethez, senkinek nem okozott gondot az online tanulás. Jelentkezz ONLINE tanfolyamunkra, az első két alkalom ingyenes. Próbáld ki, a programozás gyerekjáték.

Online gyerek tanfolyamainkon élőben történik az oktatás interaktív módon, max 8 fős mini csoportokban. Az óra közben az oktató a megosztott képernyőn bemutatja a feladatot, elkezdi annak megvalósítását. A gyerekek mindeközben saját gépükön egy másik ablakban követve az oktató utasításait, elkezdenek dolgozni az adott feladaton. A gyerekek bármikor jelezhetik ha elakadnak, problémájuk adódik. Ilyenkor  megosztják a saját képernyőjüker, hogy az oktató segíteni tudjon a hiba javításában. Ha esetleg egy órán nem tud a gyerek részt venni,  az sem gond. Az órák anyaga kis videó formában felkerül egy közös mappába, ahonnan bármikor elérhetik.