Minecraft Challenge és Irány a MARS!  tábor

Gyermekek körében a legnépszerűbb játékban modulról-modulra alkottok ehhez azonban jól kell gazdálkodni az idővel, az erőforrásokkal és figyelni kell a környezet változásait is, így a végtelen tér biztosítása mellett a Minecraft türelemre, takarékosságra és hatékonyságra is tanít.

Minecraft Challenge táborunk egy igazi kihívás minden gyerek számára. Háziversenyek, kalandpályák, közös építkezés, red-stone szerkezetek, csapdák és sok-sok barát, vidámság.

Idén a programozó és 3D tervező kurzusainkon kiemelt téma volt a Mars meghódítása, ezért gondoltunk arra, hogy ezt nyári táborunk tematikájába is beépítjük.

Minecraft Irány a MARS táborunkban a hatalmas kihívást jelentő vörös bolygót kell benépesítenünk. Építünk űrhajót, űrbázist, megteremtjük az élethez való feltételeket a bolygón.

Hogyan termeljünk energiát?  Hogyan termesszünk növényeket? Hogyan közlekedjünk?  Mindezekre közösen keressük a válaszokat.

Mindkét táborunk résztevevői kipróbálhatják az új Minecraft Dungeons kalandjátékot, valamint VR szemüveggel belecsöppenhetnek a Minecraft virtuális valóságába.


Ajánlott korosztály 7-13 év

Egész napos tábor időpontok:           

június 15-19 Challenge   BETELT!                        

Június 22-26 Irány a MARS!    BETELT!                 

június 29- július 3 Challenge  BETELT!

Július 6-10   Irány a MARS!  BETELT!

július 13-17  Challenge BETELT!

július 20-24 Challenge  BETELT!

Július 27-31 Irány a MARS! BETELT!

augusztus 3-7 Irány a MARS!  BETELT!