Emelt szintű informatika érettségi felkészítő

Tanfolyam indulás 2021. február 2 (minden héten 2+3 tanóra)

Online interaktív tanfolyam, ahol az oktatóval élőben történik a felkészítés, főként programozás és adatbázis-kezelés témában.

Az emelt szintű írásbeli informatika érettségi négy témakörből áll, dokumentumkezelésből, táblázatkezelésből, adatbázis-kezelésből, és programozásból. Tapasztalataink alapján a diákok az első két témakörben sok ismerettel rendelkeznek, viszont programozás és adatbázis-kezelés terén nem rendelkeznek elegendő tudással. Tanfolyamunkon a legnagyobb hangsúlyt ez utóbbi két témakörre fektetjük, hogy az emelt szintű érettségihez szükséges kompetenciákat (rengeteg gyakorlással, feladat megoldással, magyarázattal) teljes mértékben elsajátíthassák. Online élő oktatásaink során kis létszámú csoportokkal dolgozunk, hogy minél hatékonyabban tudjunk figyelni az egyéni igényekre. Programozási nyelv: C#

A felkészítést két fázisra bontottuk. 

Első fázis egy  ALAPOZÓ, ismétlés C#-ban, programozási hiányosságok pótlása, mini gyakorló feladatok elkészítése. Itt lehetőség van a 1-2 alkalmas egyéni felzárkóztatásra is, hogy a második fázist már mindenki közel azonos tudásszinttel kezdje.  Alapozó oktatásunk 10 tanórából áll.(Itt sok kis házi feladatot kapnak, amiből válogathatnak, hogy melyeket oldják meg. Mindenki annyit gyakorol, amennyit szükségesnek érez, de van egy minimum feladat mennyiség, amit el kell készíteni. Ebből látjuk, hogy esetleg mit kell még újra átismételni.) Alapozó foglalkozások anyagát videóra rögzítjük, így az órán elhangzottakat a diákok részére át tudjuk adni, ezzel is segítve felkészülésüket.

Második fázisban a ÉRETTSÉGI VIZSGAFELADATOK megoldására koncentrálunk. Feladatok elemzését, megoldási tervek készítését, programozását, az elkészített programok kiértékelését végezzük közösen.

Tanfolyam indulás 2021. február 2  (minden héten 2+3 tanóra)

Tanfolyam időpontok: minden kedden 18:00-tól 2 tanóra és vasárnaponként 17:00-tól 3 tanóra. 

Tanfolyam időtartama: 2021 február elejétől 2021 április végéig  összesen 62 tanórában

Érettségi felkészítő tanfolyam díja: 

február havi: 20.000Ft ( 20 tanóra)

március havi: 22.000Ft (22 tanóra)

április havi:  20.000FT  (20 tanóra)


Ha valaki nem tud részt venni valamelyik órán személyesen, az órai anyagot megküldjük neki digitálisan, ezzel is segítve felkészülését.

HELYSZÍN

ONLINETANÓRÁK

heti 1 alkalom 3x45 perc

LÉTSZÁM

max 8 fő

KOROSZTÁLY

16 éves kortól

ÁR

16.000Ft/hónap