fbpx

Rólunk

Bemutatkozás

A Digiscool iskola létrehozásával azt a cél tűztük ki, hogy a lehető legtöbb diákhoz és tanulni vágyó felnőtthöz juttassuk el a digitális írástudás minél több szeletét.

Elkötelezettek vagyunk számítógépes világunk megértésében, élvezetes és hatékony oktatásában. Olyan gyakorlati tudást adunk tanulóink kezébe, amivel egyre hatékonyabban tudják saját igényeikre alakítani az őket körülvevő digitális környezetet.

Az oktatási anyagaink az általános iskolai alsó és felső osztályaitól a középiskolásokon át a felnőttekig és a nyugdíjasokig sokféle területet fednek le.

Általános iskolás tananyagainkkal szeretnénk felkelteni a diákok érdeklődését a programozás iránt, bemutatjuk kódolás szépségét és számítógépes alkotás örömét.

A középiskolásoknak olyan kurzusokat kínálunk, melyekkel megalapozhatják a főiskolai vagy egyetemi tanulmányaikat, legyen az programozás, robotika vagy a számítógépes vezérlések sokszínű világa.

Felnőtt hallgatóinknak pedig olyan speciális területekre nyújtunk betekintést, amivel bővíthetik szakmai ismereteiket, élhetnek hobbijuknak vagy kalandozásokat tehetnek eddig ismeretlen digitális vizeken.

Minőségi oktatással szerzünk élményt tanulóinknak, amit a jövőben sokféle módon tudnak javukra fordítani.

Mottónk: “A jelen élménye a jövő értéke”

kozosseg

Közösség

A Digiscool iskoláiban nemcsak ismereteket lehet szerezni, hanem közösséget is építünk, formálunk. Ösztönözzük, hogy az óráinkon javaslatok, ötletek gazdát cseréljenek, együttműködések alakuljanak ki, mert hisszük, hogy az önálló tanulás és az önálló tudás felett áll a közösségi tanulás és tudás, ahol az ismeretek és a gondolatok összeadódhatnak. Ehhez a megfelelő légkört az oktatóink biztosítják, akik döntően programozók, mérnök informatikusok, pedagógusok, több esetben főiskolás-egyetemista fiatalok, akik megfelelően képzettek, és emellett képesek arra, hogy a tudásukat élvezetesen adják át.